Du er herBlogs

Blogs


Havørreden får en hjælpende hånd i Karup Å

Havørreden får det bedre i Karup Å, i hvert fald får den nu en hjælpende hånde i form af nye gydebanker. Det skriver de på DR's hjemmeside. Karup Å er i forvejen en af verdens bedste fiskepladser til fange havørreder. Link.

DR3 Dok: Fluefiskeri - på udflugt med døden

Fantastisk DR dokumentar om en gruppe danskere, der tager på tur til ødemarken i Alaska for at fluefiske gedder. Men de får meget mere på krogen en blot gedder. Imponerende optagelser af fight med kæmpe gedder med den flotte natur som baggrund og samtidig et sandfærdigt indblik i Alaska blandt indianere og bonderøve.

Rekordfisk hives op fra boreplatform i Nordsøen

Der hives en del fisk, af den helt store kaliber, op af dybet langt ude i Nordsøen på boreplatformen Heidrun. Nærmere bestemt 175 km fra den norske kyst. Det er rødfisk, der sætter nye rekorder og de fanges helt nede på 350 meters dybde. Her er den største taget på 12,14 kg. Men der er også fanget flere store rødfisk og andre fiskearter. Se mere omtale og billeder her.

Endnu en stor laks fra Gudenå ved Langå

Endnu en kæmpe laks er netop fanget i Gudenåen ved Langå mellem Ulstrup og Åbro. Denne gang en flot hanfisk på 18.3 kg fordelt på 123 cm. TV2 øsjylland har en reportage om fangsten, som du kan se ved at følge dette link. Han sørger nok for et større fangstnet fremover :-) Den slår dog ikke rekorden for Gudenåen, som blev sat i 2009, med en laks på 21.1 kg.

Skriv din egen blog om lystfiskeri på stangsvingeren.dk

Nu er der åben for alle brugere på stangsvingeren.dk til at skrive blogs om lystfiskeri. Har du en historie eller oplevelse om lystfiskeri du gerne vil skrive om og dele med andre lystfiskere, så er muligheden der nu. Det kan være du har oplevet noget derude ved fiskevandet eller bare har noget på hjertet, der ikke lige passer ind i forum eller andre steder her på stangsvingeren.dk. Det er meget nemt, log ind eller opret konto, så er du tæt på at skrive en blog om lystfiskeri.

Lystfiskeri på Facebook

Så har stangsvingeren.dk sørme fået sin egen side på Facebook, ja hvad bliver det næste ikke. Adressen er facebook.com/stangsvingeren. Så nu kan du følge med i hvad der foregår på stangsvingeren.dk, når du alligevel er på det populære sociale netværksmedie. Det betyder samtidig, at du kan knytte fællesskaber og danne netværk med andre og dele alle dine favoritemner indenfor lystfiskeri. Så nu er det blevet endnu sjovere at være stangsvinger.

Videoklip med lystfiskeri

Det er nu muligt at dele videoklip, som viser optagelser med relation til lystfiskeri, indtil videre fra YouTube. Det kan f.eks. være fangster, sjove fiskeklip eller naturoptagelser fra fisketuren. Klik på menuen 'Videoklip' og se hvilke videoklip der er lagt ind. Her kan du også tilføje nye YouTube links, når du er logget ind.

Kæmpemalle på krogen i Silkeborg

En rigtig lystfiskerhistorie, men en sand en af slagsen. Denne lystfisker fik sig noget af en overaskelse, da han var på fisketur efter gedder i Silkeborg. En malle på ikke mindre end 16 kilo bed på krogen. Arten skulle efter sigende være uddød i Danmark for mindst 200 år siden, så måske er den udsat fra en privat sø eller dam. Se video her.

Bliv opdateret om nyt indhold på stangsvingeren.dk med 'E-mail notifikation'

Nu kan du blive automatisk opdateret om nyt indhold på stangsvingeren.dk via 'E-mail notifikation'. Hjemmesiden vil jævnligt søge på nyt og redigeret indhold og sende opdatering ud til de brugere, der er interesseret. Det er nemt at håndtere tilmelding til denne service for dig som bruger. Blot login, klik på 'Min konto' og derefter 'E-mail notifikation'. Her kan du så vælge om du vil modtage e-mail ved nyt indhold og hvor detaljeret meddelelsen skal være. Så håber jeg blot at du som bruger finder denne funktion nyttig.

Laks på 15,9 kg og 115 cm fanget i Gudenåen ved Langå

Så er der igen fanget en stor laks i Gudenåen ved Langå. Denne gang på 15,9 kg fordelt på 115 cm, en rigtig flot fisk. Den blev fanget af Mads Knudsen fra Århus på en lille orange flue tæt ved Langå Camping. Se mere om den fantastiske fangst her.