Du er herSmørstegte rødspætter med smør og persille

Smørstegte rødspætter med smør og persille


By Anonymous- Oprettet26 marts 2010

Fiskeart: 
Rødspætte
Ingredienser: 

4 hele rødspætter
hvedemel
salt
peber
50 g. smør til stegning

ekstra smør
persille
nye kartofler
500 g. grønne asparges
2 citroner

Fremgangsmåde: 

Rødspætterne flås (Få fiskehandleren til det), rens fisken og klip finderne af. Vend spætterne i hvedemel og krydder med salt og peber.

Steg spætterne i smør 8-9 minutter på hver side til de er møre, først på den mørke side.

Server med nye kartofler og persilledrys, smeltet smør, kogte grønne asparges og citron.

æ er det ikke nok med 5-6 minutter ved høj varme
kommer vel an på på tykkelse af fisk

Jo, det er rigtig, man afstemmer efter størrelse på fisken