Fiskeri er ikke bare en hobby, det er en oplevelse.

stangsvingeren.dk

Velkommen til et websted dedikeret til hvad der meget vel kan være det ældste erhverv i verden. Når vi går tilbage i tiden, er der ingen gammel civilisation, der ikke omfavnede fiskeri som et middel til den vigtigste fødevareforsyning eller fortjeneste.

kontakt

Alt om fiskeri

Selvom du ikke er professionel, gør dig selv den tjeneste og prøv fiskeri, vi er sikre på, at du bliver ‘hooked’ af det.

Fiskeri er en vidunderlig hobby, der ikke kun giver dig fredelige fritidsmomenter, men bringer dig tættere på naturen og får en til at værdsætte det mere og derfor være mere følsom over for miljøet.

Fiskeri og beskyttelsesudstyr er altid nr. 1, når det kommer til sikkerhed, hvilket i sig selv er nr. 1, når det kommer til udendørs aktiviteter. Se på onlinebutikker for at se, hvad du kan finde, men læs først med her…

Artiklar

Saltvand vs ferskvandsfisk

Det er ikke rigtig nødvendigt for mig nu at beskrive, hvordan alle fisk ligner hinanden eller har lignende egenskaber, gør jeg? Først da jeg kom ind på fiskerihobbyen samlet set vidste jeg ikke meget og forventede at se, at ferskvandsfisk og saltvandsfisk har et meget bredere mangfoldighedsområde, som de rent ...
Læs mere

Har du nogen spørgsmål?

Levende eller kunstigt agn? Kyst eller åbent hav? Sø eller flod? Disse såvel som mange flere spørgsmål bliver besvaret her!

Sikkerhed først

Husk at være sikker, gør det rigtige og det fremmer også sundhed og sikkerhed for andre. Ligesom enhver anden sport eller aktivitet kommer dette først.